Skip to main content

Over de bedenkers

Kristel, Rico en John hebben jarenlang ervaring opgedaan als trainer, contentmaker en consultant in de Nederlandse en Vlaamse communicatiewereld, voor zowel non-profit organisaties als commerciële instellingen, van groot tot klein.

Thomas en Stefan, beiden met een master in Artificial Intelligence (AI) op zak, zijn met hun nog jonge bedrijf Pursuit bezig de allernieuwste mogelijkheden van de digitale wereld en AI te vertalen naar effectieve online tools en webdiensten.

John Verhoeven

Auteur, Trainer & Consultant

Contentstrateeg en trainer/auteur, die jaren geleden aan de wieg stond van de contentstrategie die aan de basis ligt van Tellr.

Thomas Schut

Co-owner Pursuit / integrators.ai

Stefan Wijtsma

Co-owner Pursuit / integrators.ai

Van Pursuit Amsterdam, gespecialiseerd in webontwikkeling voor bureaus, en partnerships bij innovatieve start- en scale-ups.

Kristel Witvliet

Managing Partner Buzzzle

Rico den Boer

Managing Partner Buzzzle

Oprichters van communicatiebureau Buzzzle, gespecialiseerd in communicatie en participatie voor de publieke sector.

Wat betekent de naam Tellr?

De naam Tellr is geïnspireerd op Pieter Teyler van der Hulst. Deze ondernemer uit de 18e eeuw maakte er zijn levenswerk van om de wetenschappelijke kennis van zijn tijd bijeen te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken. Zijn verzameling materialen en instrumenten zijn nog steeds te bewonderen in Teyler’s Museum in Haarlem, het oudste museum van Nederland.

Tellr klinkt bovendien als iets wat ‘de stand bijhoudt’ en overzicht geeft.

Het bijeen brengen en toegankelijk maken van kennis en inzichten is ook de missie van Tellr, die al haar gebruikers daarmee wil inspireren en sterker maken.