Skip to main content

Goed nieuws: dankzij een grote update is Tellr nu nog laagdrempeliger en toegankelijker voor jou als gebruiker. Belangrijkste verbetering: je kunt direct aan de slag met het plannen en invullen van je content in de online kalender, zonder eerst te hoeven nadenken over je contentstrategie.

Het invullen van je onderliggende strategie is voor veel communicatieprofessionals een stevige opgave. Soms is die strategie er nog niet helemaal, of zelfs nog helemaal niet. Vanaf nu kan je de kalender gaan gebruiken zoals je dat wilt; voor het plannen en organiseren van je contentaanpak voor je organisatie. De strategische basis hiervoor komt al doende, je krijgt voortdurend tips van Tellr voor het aanvullen en verbeteren van je contentstrategie.

Die strategische elementen komen aan bod zonder jou te beperken in je gebruik van de kalender. Onder strategie verstaan we: de inhoudelijke afbakening met pijlers, een indeling van je verschillende publieksgroepen, een helder beeld van je gehanteerde perspectieven en invalshoeken en de vraag welke platforms je gebruikt voor welke publieksgroepen. Deze aspecten zijn weliswaar essentieel voor een effectieve strategie, maar voortaan hoef je niet meer alles in te vullen voordat je van start kunt.

Dankzij alle feedback van de testers hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een aantal andere verbeteringen, zoals:

  • Maak voortaan alvast een item aan in de kalender en beslis pas later voor welke publieksgroep je dit wilt maken, met welke invalshoek en op welk platform. Je hoeft dus niet direct alle keuzes te maken.
  • Plaats notities in de kalender, bijvoorbeeld over themadagen of events waar je nog content voor moet bedenken.
  • Vink je content af na publicatie, of als de content gereed is voor publicatie op een bepaalde dag. Zo zie je direct wat er nog met gebeuren.
  • Plan je content over één onderwerp op meerdere platforms? Je ziet dan niet langer meerdere regels in je kalender staan. Dit geeft meer overzicht.

Deze features zijn vanaf nu direct te gebruiken in Tellr. Hopelijk ben je er net zo enthousiast over als wij! En ondertussen zitten we niet stil; we werken alweer toe naar de volgende update met nog meer verbeteringen en nieuwe functies die Tellr tot een onmisbare tool maken voor elke communicatieprofessional.