Skip to main content

December 2023 markeerde de lancering in beta van een gloednieuwe webtool: Tellr. Deze beta-fase is een cruciale periode waarin gebruikers de tool kunnen uitproberen en de ontwikkelaars waardevolle feedback kunnen geven. Maar wat betekent dit precies voor jou als gebruiker?

Waarom een Beta?

Beta-testen zijn essentieel in de ontwikkeling van software. Het stelt de makers in staat om de tool in een ‘live’ omgeving te testen met echte gebruikers. Dit helpt om bugs op te sporen, gebruikerservaringen te verbeteren en functies te verfijnen voordat de tool volledig wordt gelanceerd. Jouw ervaring en feedback zijn dus onmisbaar!

Wat kost het?

Het gebruiken van Tellr is tijdens deze beta-versie volledig gratis! Ja, je leest het goed: je krijgt toegang tot alle functies van de tool zonder ook maar iets te betalen. Dit is een geweldige kans om een nieuwe technologie uit te proberen zonder financiële verplichtingen.

Wat wordt er van jou verwacht?

In ruil voor gratis toegang tot deze geavanceerde tool, hopen we dat je actieve feedback wilt geven. Al ben je natuurlijk tot niks verplicht. Jouw mening en ervaringen zijn goud waard. Denk aan het melden van bugs, het geven van suggesties voor verbeteringen, of simpelweg delen hoe de tool je heeft geholpen. Jouw input helpt de tool beter te maken voor iedereen!

De beta-periode

Deze beta-periode duurt t/m 30 april 2024. Daarnaast kun je de tool altijd minimaal 60 dagen gratis proberen, ook als je net voor of na 3o april wilt starten. Dit geeft je voldoende tijd om de tool grondig te verkennen en feedback te geven. Ook stelt het de ontwikkelaars in staat om jouw input te verwerken en de tool verder te perfectioneren.

Wat gebeurt er na deze beta-periode?

Dan wordt Tellr ook gelanceerd voor het grotere publiek. De app blijft volop in ontwikkeling en jij kunt dus gewoon door met je account en de content die je hebt gecreëerd. We zullen je, als blijk van waardering, ook na de beta-periode nogmaals 60 dagen proefperiode geven! Zo kun je de tool minimaal 60 dagen lang volledig gratis gebruiken. Pas na deze periode word je benaderd om de tool betaald af te nemen. We brengen je na de proefperiode nooit kosten in rekening zonder dat je hier expliciet toestemming voor geeft.

Klinkt goed? Start dan hier!